Енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії. Лабораторні роботи

Loading...
Thumbnail Image

Date

2020

Authors

Голик, О. П.
Жесан, Р. В.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Метою лабораторного практикуму є практичне вивчення, закріплення та поглиблення базових знань, отриманих під час лекційних занять.

Description

Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу «Енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії» для студентів, які навчаються за напрямом підготовки 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», присвячені питанням енергозбереження, вторинним енергетичним ресурсам, традиційним джерелам енергії та використанню поновлюваних джерел енергії.

Keywords

енергозбереження, відновлювані джерела енергії, альтернативна енергетика, сонячна енергія, біомаса, тепловий насос, вітроелектрична установка, сонячний колектор

Citation

Енергозбереження та використання поновлюваних джерел енергії : метод. вказ. до викон. лабор. робіт : для студ. денн. та заоч. форми навч. за спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / [уклад. : О. П. Голик, Р. В. Жесан] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. автоматизації вироб. процесів. – Кропивницький : ЦНТУ, 2020. – 88 с.