Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем

Loading...
Thumbnail Image

Date

2020

Authors

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Ексклюзив-Систем

Abstract

Представлено матеріали досліджень вітчизняних й зарубіжних науковців та практиків з проблем інноваційної трансформації соціально-економічних систем; політики в сфері обліку, оподаткування та аудиту як інструменту регулювання соціально-економічного розвитку; оподаткування підприємницької діяльності та сучасних систем корпоративного податкового менеджменту; імперативів розвитку теорії, методології та організації обліку в умовах функціонування інформаційної економіки; трансформації ролі та завдань державного, незалежного та внутрішнього аудиту в умовах поглиблення глобалізаційних процесів та інноваційних трансформацій; інформаційно-аналітичне забезпечення та сучасних інформаційних технологій в управлінні соціально-економічними системами.

Description

Keywords

соціально-економічні системи, облік, оподаткування, аудит, підприємницька діяльність, корпоративний менеджмент, внутрішній аудит

Citation

Розвиток обліку, аудиту та оподаткування в умовах інноваційної трансформації соціально-економічних систем : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 25 листоп. 2020 р., м. Кропивницький / [ред. кол. : О. М. Левченко, Н. С. Шалімова (відп. редактор), Г. І. Кузьменко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, ф-т обліку та фінансів. - Кропивницький : Ексклюзив-Систем, 2020. - 404 с.