Методичні рекомендації до оформлення випускної кваліфікаційної роботи. Галузеве машинобудування. Магістри

Loading...
Thumbnail Image

Date

2020

Authors

Васильковський, О. М.
Петренко, Д. І.
Васильковська, К. В.
Лещенко, С. М.
Мороз, С. М.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Випускна кваліфікаційна робота є кінцевою складовою частиною навчального процесу, активною формою самостійної науково-дослідницької роботи в магістратурі. За характером магістерська робота є дослідно-конструкторською з відповідними вимогами до оформлення з обов’язковою перевіркою на доброчесність у програмах з виявлення плагіату. Методичні рекомендації призначені для виконання магістерських робіт за спеціальністю 133 Галузеве машинобудування, у відповідності до освітніх програм «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Галузеве машинобудування». Вказівки висвітлюють мету і задачі магістерської роботи, тематику, рекомендації по підбору, систематизації і вивченню спеціальної літератури, нормативно-технологічної документації по проблемам наукових досліджень, збору, аналізу і оформленню матеріалів. У методичних рекомендаціях викладені загальні вимоги до змісту, об’єму і оформлення магістерських робіт.

Description

Keywords

галузеве машинобудування, випускна кваліфікаційна робота, освітній рівень, магістр, машини та обладнання сільськогосподарського виробництва, графічна частина, освітньо-наукова програма

Citation

Методичні рекомендації до оформлення випускної кваліфікаційної роботи здобувачів другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» : освітньо-професійна програма «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», освітньо-наукова програма «Галузеве машинобудування» / [уклад. : О. М. Васильковський, Д. І. Петренко, К. В. Васильковська, С. М. Лещенко, С. М. Мороз] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобуд. – Кропивницький : ЦНТУ, 2020. – 38 с.