Основи методики фізичного виховання. Спорт в системі формування особистості

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017

Authors

Ковальв, В. О.
Дейкун, Р. Л.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Методичні вказівки розкривають основи методики фізичного виховання і системний підхід щодо формування особистості в спорті. Сучасне спортивне тренування характеризується глибоким індивідуалізмом, де завжди присутня спрямованість на досягнення максимального результату, їй притаманні чітка регламентація та багаторічне планування на основі певних закономірностей. Показано як спортивне тренування «втручається» в особисте життя спортсмена і що, в багатьох випадках воно впливає на вибір професії, навчання та роботу та життєдіяльність людини.

Description

Keywords

фізичне виховання, спортивне тренування, основні методи та принципи тренування, програма тренувань, спорт в системі формування особистості

Citation

Основи методики фізичного виховання. Спорт в системі формування особистості : метод. рекомендації для виклад. каф. фізичного виховання та студ. денної форми навчання всіх спец. / [уклад. : В. О. Ковальов, Р. Л. Дейкун] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. фізичного виховання. - Кропивницький : ЦНТУ. 2017. - 28 с.