Експлуатаційна практика

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Authors

Козловський, О. А.
Телюта, Р. В.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

У методичних рекомендаціях представлено порядок проведення, робочу програму та зразки всіх необхідних супровідних документів для проходження експлуатаційної практики студентами ІІ-го курсу. Дані методичні рекомендації розроблені на основі Положення МОН України про підготовку бакалаврів у закладах освіти IV рівня, Стандарту вищої освіти України для першого (бакалаврського) рівня спеціальністі 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» і враховують специфіку підготовки фахівців на кафедрі електротехнічних систем та енергетичного менеджменту факультету автоматики та енергетики Центральноукраїнського національного технічного університету.

Description

Keywords

організація експлуатаційної практики, робоча програма експлуатаційної практики, індивідуальне завдання з експлуатаційної практики, звіт з експлуатаційної практики

Citation

Експлуатаційна практика : метод. рекомендації для студ. 2-го курсу спец. 141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / [уклад. : О. А. Козловський, Р. В. Телюта] ; М-во освіти і науки України ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. - Кропивницький : ЦНТУ, 2021. - 70 с.