Електронні компоненти. Частина І

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Authors

Жесан, Р. В.
Голик, О. П.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

«Електронні компоненти телекомунікаційних систем» – це вибіркова навчальна дисципліна, предметом вивчення якої є пасивні та активні радіоелектронні компоненти, на основі яких будуються комунікаційні й радіотехнічні системи. У ній викладається суть фізичних процесів, що відбуваються в електронних компонентах, з урахуванням впливу технологічних параметрів і відхилень; інформаційні, арифметичні, логічні та схемотехнічні основи побудови телекомунікаційних систем, мереж і засобів зв’язку. Розглядаються елементи, типові функціональні вузли й основні пристрої; методи їх розрахунку та особливості застосування; системи умовних позначень.

Description

Keywords

радіоелектроніка, радіотехнічна система, телекомунікаційні системи, пристрій зв'язку, електронні компоненти, логічні елементи

Citation

Електронні компоненти. Частина І : метод. вказ. до викон. лаб. роб. / [уклад. : Р. В. Жесан, О. П. Голик] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. автоматизації виробничих процесів. - Кропивницький : ЦНТУ, 2021. - 30 с.