Професійний розвиток персоналу підприємств в системі мотиваційного менеджменту

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Authors

Семикіна, М. В.
Дудко, С. В.
Орлова, А. А.
Нісфоян, С. С.
Сторожук, О. В.
Коваль, Л. А.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КОД

Abstract

Монографія присвячена проблемі активізації професійного розвитку персоналу вітчизняних підприємств за допомогою засобів мотиваційного менеджменту. Розкрито сутність і методи управління професійним розвитком з позицій мотиваційного менеджменту. Визначено актуальні проблеми професійного розвитку персоналу підприємств в Україні на етапі євроінтеграції. Здійснено порівняльну оцінку європейських та українських тенденцій професійного розвитку персоналу. Розроблено пропозиції щодо технологій оцінювання професійного розвитку персоналу підприємства та вдосконалення його мотиваційного забезпечення з участю соціальних партнерів. Книга призначена для студентів та аспірантів економічних спеціальностей, менеджерів підприємств, фахівців підрозділів з управління персоналом, профспілкових лідерів, яких цікавлять сучасні проблеми професійного розвитку персоналу і пошук шляхів їх вирішення з урахуванням досвіду ЄС на етапі руху України до інноваційної економіки.

Description

Keywords

інноваційна економіка, інноваційний розвиток, мотиваційний менеджмент, мотивація працівників, пандемії, соціальні партнери, професійна підготовка, стимулювання науково-педагогічної праці, технології оцінювання персоналу, мотиваційний моніторинг, конкурентоспроможність персоналу, професійна компетентність

Citation

Професійний розвиток персоналу підприємств в системі мотиваційного менеджменту : кол. моногр. / [М. В. Семикіна, С. В. Дудко, А. А. Орлова та ін.] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : КОД, 2021. – 442 с.