Фінансовий потенціал організації виробництва

Loading...
Thumbnail Image

Date

2021

Authors

Іщенко, Н. А.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Ексклюзив-Систем

Abstract

У навчальному посібнику розглянуто теоретичні та практичні аспекти формування та використання фінансового потенціалу підприємства. Визначено сутність та структуру фінансового потенціалу підприємства. Висвітлено формування та використання майнових ресурсів підприємства, особливості фінансування підприємств за рахунок власного та позикового капіталу, методичні підходи до оцінювання рівня фінансового потенціалу підприємства, особливості організації фінансового контролінгу на підприємстві. Посібник включає контрольні питання по кожній темі, тестові завдання, практичні завдання. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальністю “Фінанси, банківська справа та страхування”, а також здобувачів інших економічних спеціальностей, викладачів, фахівців в галузі фінансів.

Description

Keywords

фінансовий потенціал, майнові ресурси, фінансові ресурси, фінансові результати, кредитування, інвестиційна політика, оцінювання фінансового потенціалу, фінансовий контролінг

Citation

Іщенко, Н. А. Фінансовий потенціал організації виробництва : навч. посіб. / Н. А. Іщенко. – Кропивницький : Ексклюзив-Систем, 2021. – 131 с.