Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/11441
Title: | Якість як джерело формування конкурентних переваг на ринку молока |
Authors: | Запірченко, Л. Д. Збаржевецька, А. А. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | ПДАУ |
Citation: | Запірченко, Л. Д. Якість як джерело формування конкурентних переваг на ринку молока / Л. Д. Запірченко, А. А. Збаржевецька // Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, 17 листоп. 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 455–457. |
URI: | http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/11441 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри ЕП |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
URZHDPRSE 17.11.21.pdf | 187,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.