Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/11441
Title: Якість як джерело формування конкурентних переваг на ринку молока
Authors: Запірченко, Л. Д.
Збаржевецька, А. А.
Issue Date: 2021
Publisher: ПДАУ
Citation: Запірченко, Л. Д. Якість як джерело формування конкурентних переваг на ринку молока / Л. Д. Запірченко, А. А. Збаржевецька // Управління ресурсним забезпеченням господарської діяльності підприємств реального сектору економіки : матеріали VІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. з міжнар. участю, 17 листоп. 2021 р. – Полтава, 2021. – С. 455–457.
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/11441
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ЕП

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
URZHDPRSE 17.11.21.pdf187,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.