Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/12828
Title: | Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах |
Authors: | Чумаченко, О. С. Запірченко, Л. Д. |
Keywords: | відгуки заклади харчування обслуговування спілкування |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Citation: | Чумаченко, О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / О. Чумаченко, Л. Запірченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 трав. 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 436–438. |
URI: | http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/12828 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри ЕП |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyi hostynnistʹ turyzm.pdf | 1,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.