Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/12828
Title: Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Authors: Чумаченко, О. С.
Запірченко, Л. Д.
Keywords: відгуки
заклади харчування
обслуговування
спілкування
Issue Date: 2023
Publisher: ЛДУФК ім. Івана Боберського
Citation: Чумаченко, О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / О. Чумаченко, Л. Запірченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 трав. 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 436–438.
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/12828
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри ЕП

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyi hostynnistʹ turyzm.pdf1,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.