Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах

Loading...
Thumbnail Image

Date

2023

Authors

Чумаченко, О. С.
Запірченко, Л. Д.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЛДУФК ім. Івана Боберського

Abstract

Description

Keywords

відгуки, заклади харчування, обслуговування, спілкування

Citation

Чумаченко, О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / О. Чумаченко, Л. Запірченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 трав. 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 436–438.