Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах
Loading...
Date
2023
Authors
Чумаченко, О. С.
Запірченко, Л. Д.
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
ЛДУФК ім. Івана Боберського
Abstract
Description
Keywords
відгуки, заклади харчування, обслуговування, спілкування
Citation
Чумаченко, О. Підвищення конкурентоспроможності закладу громадського харчування в кризових умовах / О. Чумаченко, Л. Запірченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 трав. 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 436–438.