Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1349
Title: Розробка та дослідження блока ідентифікації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням
Other Titles: Development and research block of authentication of dilution of mash in mills with the circulatory loading
Authors: Сербул, О. М.
Кондратець, В. О.
Serbul, А.
Kondratec, V.
Keywords: блок
ідентифікація
розрідження пульпи
функціональна
принципова
алгоритмічна
схеми
Issue Date: 2012
Publisher: КНТУ
Citation: Сербул, О. М. Розробка та дослідження блока ідентифікації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням / О. М. Сербул, В. О. Кондратець // Збірник наукових праць Кіровоградського національного технічного університету. Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. - Кіровоград: КНТУ, 2012. - Вип. 25, ч. 1. - С. 282-287.
Abstract: У статті приведені результати розробки та лабораторних досліджень блока ідентифікації розрідження пульпи в млинах з циркулюючим навантаженням. Наведені функціональна і принципова схеми блока, алгоритмічні схеми цифрового фільтрування сигналу витарти пульпи та визначення співвідношення руда/вода в кульовому млині, результати теоретичних та експериментальних досліджень. In the article results over of development and laboratory researches block of authentication of dilution of pulp in mills with the circulatory loading are presented. The functional and fundamental charts of block, algorithmic charts of digital filtration of signal of expense of pulp and determination of correlation water/ore in a ball mill, results of theoretical and experimental researches are presented.
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/1349
Appears in Collections:Техніка в сільськогосподарському виробництві, галузеве машинобудування, автоматизація. Випуск 25. Частина 1. - 2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49.pdf892,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.