Ефективність виробництва свинини в Степовій зоні України

Loading...
Thumbnail Image

Date

2011

Authors

Василенко, Ю. О.
Касюкіна, Ю. П.
Vasilenko, Y.
Kasyukina, Y.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

В статті проаналізовано ефективність виробництва свинини в Степовій зоні, проведено аналіз витрат на виробництво та визначено фактори, що найбільшою мірою впливають на зростання собівартості продукції та зниження конкурентоспроможності виробництва свинини. The article analyzes the efficiency of pork production in the steppe zone, the analysis of production costs and the identified factors, The greatest impact on the growth of production costs and reduced competitiveness of domestic production of pork.

Description

Keywords

виробництво, витрати, державне регулювання, ефективність, рентабельність, реалізація, прибуток, собівартість, конкурентоспроможність

Citation

Василенко, Ю. О. Ефективність виробництва свинини в Степовій зоні України / Ю. О. Василенко, Ю. П. Касюкіна // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2011. - Вип. 19. - С. 339-343.