Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2390
Назва: Облік послуг з обслуговування урочистостей у сільськогосподарських підприємствах ресторанного господарства
Автори: Смірнова, Н. В.
Ключові слова: ресторанне господарство
підрозділ харчування в сільському господарстві
організація обліку
бенкет
щоденник бенкету
Дата публікації: 2007
Видавництво: КНТУ
Бібліографічний опис: Смірнова, Н. В. Облік послуг з обслуговування урочистостей у сільськогосподарських підприємствах ресторанного господарства / Н. В. Смірнова // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2007. - Вип. 12, ч. 2. - С. 318-322.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено особливості документування та обліку послуг з обслуговування урочистостей, що надаються підрозділами ресторанного господарства в структурі сільськогосподарських підприємств. Запропоновано документальне забезпечення проведення урочистостей. Наведені методичні рекомендації щодо відображення в обліку операцій з обслуговування урочистостей в залежності від особливостей таких операцій. In the article the features of leadthrough and reflection are considered in the account of operations on maintenance of banquets of subdivisions of feed of agricultural enterprises. The documentary providing of leadthrough of such measures is offered. Methodical recommendations of reflection are developed in the account of operations to maintenance of the special measures depending on the features of such operations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2390
Розташовується у зібраннях:Економічні науки. Випуск 12. Частина 2. – 2007

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
58.pdf350,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.