Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2419
Назва: Організаційно-економічні фактори підвищення ефективності розвитку цукрової промисловості Черкаської області
Автори: Коваленко, О. В.
Ключові слова: ефективність
організаційно-економічні фактори
суспільне виробництво
жива та уречевлена праця
виробничий процес
планування
економічне стимулювання
Дата публікації: 2006
Видавництво: КНТУ
Бібліографічний опис: Коваленко, О. В. Організаційно-економічні фактори підвищення ефективності розвитку цукрової промисловості Черкаської області / О. В. Коваленко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2006. - Вип. 9. - С. 101-104.
Короткий огляд (реферат): В статті розкрито та удосконалено теоретико-методологічну сутність та зміст організаційно-економічних факторів підвищення ефективності розвитку в цукровій промисловості Черкаської області. The summary: In clause is opened the theoretical and methodological essence both contents organizational and economic forces of increase of efficiency of a sugar industry is improved.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2419
Розташовується у зібраннях:Економічні науки. Випуск 9. – 2006

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
15.pdf62,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.