Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2751
Title: Основні підходи до визначення конкурентоспроможності продукції
Authors: Павлова, О. В.
Keywords: конкуренція
конкурентоспроможність
критерії та фактори конкурентоспроможності
Issue Date: 2006
Citation: Павлова, О. В. Основні підходи до визначення конкурентоспроможності продукції / О. В. Павлова // Розвиток наукових досліджень 2006 : міжнар. наук.-практ. конф., 27-29 листоп. 2006 р. : тези доп. – Полтава, 2006. – С. 110-113.
Abstract: Розглянуто проблеми конкуренції, що досліджувались у працях багатьох вітчизняних і зарубіжних вчених-економістів. Визначено, що конкурентоспроможність – це найважливіший показник рівня розвитку економіки, своєрідний рейтинг її у співвідношенні з лідерами світовими, національними, регіональними, який у кінцевому рахунку характеризує всі сторони соціально-економічного функціонування суспільства.
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/2751
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри міжнародних економічних відносин

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
осн підходи до визн.PDF278,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.