Природничі науки

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 9 of 9
  • Item
    Екологічні проблеми сучасності
    (Лисенко В. Ф., 2015)
    Видання містить матеріали І Регіональної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми сучасності». Метою І Регіональної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми сучасності» є забезпечення співпраці освітніх установ, органів державної влади, місцевого самоврядування, науки, громадських організацій у розв’язанні екологічних проблем, формуванні ефективного управління екологічною безпекою, вирішенні сучасних задач регіонів у формуванні державної політики в галузі охорони навколишнього середовища. Для науково-педагогічних працівників, аспірантів та здобувачів, студентів вищих навчальних закладів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськості
  • Item
    Здоровий спосіб життя – здорова людина – здорове суспільство
    (КНТУ, 2014)
    Збірник містить матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Здоровий спосіб життя – здорова людина – здорове суспільство”, яка проходила 10-11 квітня 2014 року у м. Кіровограді на базі Кіровоградського національного технічного університету.
  • Item
    Здоровий спосіб життя – здорова людина – здорове суспільство
    (КНТУ, 2012)
    Збірник містить матеріали міжнародної науково-практичної конференції “Здоровий спосіб життя – здорова людина – здорове суспільство”, яка проходила 5-6 квітня 2012 року у м. Кіровограді на базі Кіровоградського національного технічного університету.
  • Item
    Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство
    (КНТУ, 2011)
    Збірник матеріалів конференцій містить науковІ дослідження ІІ-ї Всеукраїнської конференції “Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство”, яка проходила 7-8 квітня 2011 року у м. Кіровограді на базі Кіровоградського національного технічного університету.
  • Item
    Досвід впровадження в навчальний процес сучасних компьютерних технологій
    (КНТУ, 2016)
    Збірник містить матеріали IV Всеукраїнського студентського науково-пракичного семінара, що відбувся 27-28 жовтня 2016 року у м. Кіровограді на базі каферди будівельних, дорожніх машин та будівництва Кіровоградського національного технічного університету.
  • Item
    Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство
    (КНТУ, 2010)
    Збірник тез доповідей містить науковІ дослідження студентів та магістрантів на І-й Всеукраїнській науково-практичній конференцій “Здоровий спосіб життя – здорова нація – здорове суспільство”, яка проходила 8-9 квітня 2010 року у м. Кіровограді на базі Кіровоградського національного технічного університету.
  • Item
    Екологічні проблеми сучасності та шляхи їх вирішення
    (КОД, 2016)
    Видання містить матеріали ІІ Регіональної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми сучасності». Метою ІІ Регіональної науково-практичної конференції «Екологічні проблеми сучасності та шляхи їх вирішення» є забезпечення співпраці освітніх установ, органів державної влади, місцевого самоврядування, науки, громадських організацій у розв’язанні екологічних проблем, формуванні ефективного управління екологічною безпекою, вирішенні сучасних задач регіонів у формуванні державної політики в галузі охорони навколишнього середовища. Для науково-педагогічних працівників, аспірантів та здобувачів, студентів вищих навчальних закладів, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, громадськості.
  • Item
    Сучасні інтенсивні технології в рослинництві в умовах Північного степу України
    (КНТУ, 2007)
    В книзі наведено статті доповідей на конференції та перелік наукових публікацій співробітників кафедри загального землеробства за період 1997 – 2007 рр.
  • Item
    Екологічні проблеми сучасності
    (КНТУ, 2007)
    Збірка містить тези доповідей, в яких висвітлюються питання розробки та впровадження безвідходних технологій, очищення водного та повітряного середовищ від забруднень, екології популяцій, охорони рослинного та тваринного світу, впливу стану навколишнього середовища на здоров’я населення, соціально-економічних аспектів раціонального природокористування та екологічної безпеки. Для студентів, аспірантів, науковців і всіх, хто цікавиться проблемами захисту навколишнього середовища та раціонального використання природних ресурсів.