Проблеми оподаткування діяльності їдальні на підприємстві

Loading...
Thumbnail Image

Date

2005

Authors

Артюр, І. М.
Комаров, А. А.
Гладущенко, Т. М.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

У статті розглянуто проблемні питання оподаткування діяльності їдальні на підприємстві, зокрема застосування звичайних цін, оподаткування продукції їдальні податком на додану вартість. Проаналізовано проблеми віднесення знижок із вартості харчування до доходів працівників та їх оподаткування. In the article the problem questions of taxation of activity of dining-room are considered on an enterprise, in particular application of ordinary prices, taxation of dining-room by a tax on the added cost. The problems of taking of discounts are analysed from the cost of feed to the profits of workers and their taxation.

Description

Keywords

їдальня, об’єкт соціальної інфраструктури, звичайні ціни, невиробничі основні фонди, господарська діяльність, фонд оплати праці

Citation

Артюр, І. М. Проблеми оподаткування діяльності їдальні на підприємстві / І. М. Артюр, А. А. Комаров, Т. М. Гладущенко // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки: зб. наук. пр. - Кіровоград: КНТУ, 2005. - Вип. 7, ч. 1. - С. 503-508.