Облік і контроль в управлінні підприємницькою діяльністю

Loading...
Thumbnail Image

Date

2016

Authors

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Ексклюзив-Систем

Abstract

Представлені матеріали досліджень вчених і науковців з проблем соціально-економічного розвитку на макро-та мезорівнях, облікової теорії і практики, теорії і практики розвитку внутрішньогосподарського контролю і аудиту, фінансово-кредитного механізму розвитку економіки та соціальної сфери, економічної теорії, формування та реалізації маркетингової політики, інформаційних технологій в управлінні соціально-економічними системами.

Description

Keywords

облік і контроль, управління підприємницькою діяльністю, фінансово-кредитне регулювання, оподаткування, маркетингова політика, міжнародна науково-практича конференція

Citation

Облік і контроль в управлінні підприємницькою діяльністю : матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 трав. 2016 року, Кіровоград / М-во освіти і науки України, Кіровоград. нац. техн. ун-т, ф-т обліку та фін. ; [ред. кол. О. М. Левченко, Г. М. Давидов, Н. С. Шалімова (відп. ред.) та ін.]. - Кіровоград : Ексклюзив-Систем, 2016. – 286 с. - (до 30-річчя створення каф. «Бухгалтерський облік» і 20-річчя створення каф. «Аудит та оподаткування»).