Інформаційне забезпечення підприємницької діяльності. Навчальний посібник

Loading...
Thumbnail Image

Date

2013

Authors

Сисоліна, Н. П.
Савеленко, Г. В.
Василенко, Л. П.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Лисенко В. Ф.

Abstract

У навчальному посібнику розглядається сутність та загальноекономічний зміст інформаційного забезпечення підприємницької діяльності, комплекс питань щодо головних умов здійснення підприємницької діяльності. До кожного розділу додаються питання для самоконтролю та тести. Призначений для студентів бакалаврів, що навчаються за напрямом „Економіка та підприємництво”, зокрема для спеціальності „Економіка підприємства”, а також буде корисним для підприємців-початківців та підприємцям з певним досвідом роботи в секторі малого та середнього бізнесу.

Description

Keywords

підприємницька діяльність, управлінський облік, управління витратами, бухгалтерський облік, фінансова звітність, економічний аналіз фінансово-господарської діяльності, аналіз фінансових результатів, комп’ютерні інформаційні технології

Citation

Сисоліна, Н. П. Інформаційне забезпечення підприємницької діяльності : навч. посіб. / Н. П. Сисоліна, Г. В. Савеленко, Л. П. Василенко ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Кіровоград. нац. техн. ун-т. - Кіровоград : Лисенко В. Ф., 2013. - 248 с.