Дні науки

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 14 of 14
  • Item
    Наука - виробництву, 2022
    (ЦНТУ, 2022)
    Збірник містить тези доповідей LVІ науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти та LIІІ науково-технічної конференції викладачів, аспірантів та співробітників «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» за підсумками проведення «Дня науки – 2022», що відбулась 12 травня 2022 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2023
    (ЦНТУ, 2023)
    Збірник містить тези доповідей LVІI науково-технічної конференції здобувачів вищої освіти та LІV науково-технічної конференції викладачів, аспірантів та співробітників «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» за підсумками проведення «Дня науки – 2023», що відбулась 20 квітня 2023 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2021
    (ЦНТУ, 2021)
    Збірник містить тези доповідей LІ науково-технічної online конференції «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» за підсумками проведення «Дня науки – 2021», що відбулась 14 травня 2021 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Представлені матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2019
    (ЦНТУ, 2019)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами L наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась 18 квітня 2019 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2017
    (ЦНТУ, 2017)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVIII наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась 13 квітня 2017 році на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2015
    (КНТУ, 2015)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVI наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась16 квітня 2015 році на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2020
    (ЦНТУ, 2020)
    Збірник містить тези доповідей LІ науково-технічної online конференції «Наука в ЦНТУ: основні досягнення та перспективи розвитку» за підсумками проведення «Дня науки – 2020», що відбулась 13 травня 2020 року на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Представлені матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2018
    (ЦНТУ, 2018)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами ХLІХ наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась 24 квітня 2018 році на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2009
    (КНТУ, 2009)
    Збірник містить тези доповідей третьої Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів та аспірантів “Підвищення надійності машин і обладнання”; Всеукраїнської конференції “Конструювання, виробництво та експлуатація сільськогосподарської техніки”; XLІІI наукової конференції студентів і магістрантів та XL наукової конференції викладачів та аспірантів на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2016
    (КНТУ, 2016)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVII наукової конференції викладачів, аспірантів та співробітників, що відбулась 14 квітня 2016 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2016
    (КНТУ, 2016)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами L наукової конференції студентів та магістрантів, що відбулась 14 квітня 2016 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2012
    (КНТУ, 2012)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVІ наукової конференції студентів та магістрантів, що відбулась 19 квітня 2012 року на базі Кіровоградського національного технічного університету містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті
  • Item
    Наука – виробництву, 2013
    (КНТУ, 2013)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVІІ наукової конференції студентів та магістрантів, що відбулась 18 квітня 2013 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті.
  • Item
    Наука – виробництву, 2014
    (КНТУ, 2014)
    Збірник містить тези доповідей за матеріалами XLVІІІ наукової конференції студентів та магістрантів, що відбулась 17 квітня 2014 року на базі Кіровоградського національного технічного університету. Містить матеріали досліджень за основними напрямами наукової діяльності в університеті