Контрастивний аналіз лексико-семантичної групи дієслів "знання" на рівні фразеологічної одиниці в українській, російській, німецькій та англійській мовах

Loading...
Thumbnail Image

Date

2009

Authors

Штомпель, Г. В.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

У статті аналізується дієслова лексико-семантичної групи “знання” на рівні фразеологічної одиниці в українській, російській, німецькій та англійській мовах за допомогою статистично-математичного та контрастивно-типологичного методів. The article under consideration deals with the phraseological-comparative analysis of the lexico-semantic group “knoledge” verbs in English, Ukrainian, Russian and German on the phraseological level. В статье анализируется глаголы лексико-семантической группы «знания» на уровне фразеологической единицы в уркаинском, русском, немецком и английском языках с помощью статистическо-математического и констрастивно-типологического методов.

Description

Keywords

лексико-семантична група, фразеологічний, контрастивний, типологічний, компаративний

Citation

Штомпель, Г. В. Контрастивний аналіз лексико-семантичної групи дієслів "знання" на рівні фразеологічної одиниці в українській, російській, німецькій та англійській мовах / Г. В. Штомпель // Наукові записки : зб. наук пр. - Кіровоград : КНТУ, 2009. - Вип. 9. - C. 64-67.