Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4175
Title: Виробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області
Authors: Кернасюк, Ю. В.
Keywords: яловичина
ефективність
якість
окупність
Issue Date: 2004
Publisher: КНТУ
Citation: Кернасюк, Ю. В. Виробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області / Ю. В. Кернасюк // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2004. - Вип. 6. - С. 304-308.
Abstract: Розглядається питання ефективності виробництва яловичини, вплив якісних чинників на ефективність та основні шляхи відродження галузі в регіоні. The questions to efficiency production beef, influences qualitative factor on efficiency and main ways of the rebirth to branches in region.
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4175
Appears in Collections:Економічні науки. Випуск 6. – 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55 kernasyuk_304-308.pdf496,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.