Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4175
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКернасюк, Ю. В.-
dc.date.accessioned2016-10-31T10:40:43Z-
dc.date.available2016-10-31T10:40:43Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.citationКернасюк, Ю. В. Виробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської області / Ю. В. Кернасюк // Наукові праці Кіровоградського національного технічного університету. Економічні науки : зб. наук. пр. - Кіровоград : КНТУ, 2004. - Вип. 6. - С. 304-308.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4175-
dc.description.abstractРозглядається питання ефективності виробництва яловичини, вплив якісних чинників на ефективність та основні шляхи відродження галузі в регіоні. The questions to efficiency production beef, influences qualitative factor on efficiency and main ways of the rebirth to branches in region.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКНТУuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectокупністьuk_UA
dc.titleВиробництво високоякісної яловичини як запорука підвищення ефективності скотарства в сільськогосподарських підприємствах Кіровоградської областіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Економічні науки. Випуск 6. – 2004

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55 kernasyuk_304-308.pdf496,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.