Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4209
Назва: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія виробництва продукції рослинництва" |
Автори: | Косінов, М. М. Лузан, П. Г. Мачок, Ю. В. |
Ключові слова: | лаборатоні роботи рослинництво технологія грунт фізико-механічні властивості зрошення обробіток грунту аеродинамічні івластивості коефіцієнт тертя якість посівних робіт |
Дата публікації: | 1999 |
Видавництво: | КДТУ |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія виробництва продукції рослинництва" : для студ. спец. 7.091901, 7.091902, 7.091904, 8.090215 / М-во освіти України, Кіровоград. держ. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобуд. ; [ уклад. М. М. Косінов, П. Г. Лузан, Ю. В. Мачок ]. - Кіровоград : КДТУ, 1999. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | В методичних вказівках розглядаються наступні питання:1. Дослідження фізико-механічних властивостей і морфологічних ознак грунту; 2. Розрахунок режиму зрошення сільськогосподарських культур; 3. Технологія міжрядної культивації; 4. Агротехнічна оцінка якості основного та поверхневого обробітку грунту; 5. Розрахунок норм внесення добрив під запланований урожай; 6. Технологія підживлення культур культиваторами-рослинопідживлювачами; 7. Хлібні злаки; 8. Визначення посівних якостей насіння; 9. Агротехнічна оцінка якості посівних робіт; 10. Установка сівалки на задану норму висіву. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4209 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні матеріали кафедри СГМ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТВПР_МЕТОДИЧКА.pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.