Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4209
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія виробництва продукції рослинництва"
Автори: Косінов, М. М.
Лузан, П. Г.
Мачок, Ю. В.
Ключові слова: лаборатоні роботи
рослинництво
технологія
грунт
фізико-механічні властивості
зрошення
обробіток грунту
аеродинамічні івластивості
коефіцієнт тертя
якість посівних робіт
Дата публікації: 1999
Видавництво: КДТУ
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія виробництва продукції рослинництва" : для студ. спец. 7.091901, 7.091902, 7.091904, 8.090215 / М-во освіти України, Кіровоград. держ. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобуд. ; [ уклад. М. М. Косінов, П. Г. Лузан, Ю. В. Мачок ]. - Кіровоград : КДТУ, 1999. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): В методичних вказівках розглядаються наступні питання:1. Дослідження фізико-механічних властивостей і морфологічних ознак грунту; 2. Розрахунок режиму зрошення сільськогосподарських культур; 3. Технологія міжрядної культивації; 4. Агротехнічна оцінка якості основного та поверхневого обробітку грунту; 5. Розрахунок норм внесення добрив під запланований урожай; 6. Технологія підживлення культур культиваторами-рослинопідживлювачами; 7. Хлібні злаки; 8. Визначення посівних якостей насіння; 9. Агротехнічна оцінка якості посівних робіт; 10. Установка сівалки на задану норму висіву.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/4209
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТВПР_МЕТОДИЧКА.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.