Технологія виробництва продукції рослинництва. Лабораторні роботи

Loading...
Thumbnail Image

Date

2002

Authors

Косінов, М. М.
Лузан, П. Г.
Мачок, Ю. В.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КДТУ

Abstract

В методичних вказівках розглядаються наступні питання:1. Дослідження фізико-механічних властивостей і морфологічних ознак ґрунту; 2. Розрахунок режиму зрошення сільськогосподарських культур; 3. Технологія міжрядної культивації; 4. Агротехнічна оцінка якості основного та поверхневого обробітку ґрунту; 5. Розрахунок норм внесення добрив під запланований урожай; 6. Технологія підживлення культур культиваторами-рослинопідживлювачами; 7. Хлібні злаки; 8. Визначення посівних якостей насіння; 9. Агротехнічна оцінка якості посівних робіт; 10. Установка сівалки на задану норму висіву.

Description

Keywords

якість посівних, рослинництво, технологія, ґрунт, фізико-механічні властивості, зрошення, обробіток ґрунту, аеродинамічні івластивості, коефіцієнт тертя, лабораторні роботи

Citation

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Технологія виробництва продукції рослинництва" : для студент. спец. 7.091901, 7.091902, 7.091904, 8.090215 / [уклад. : М. М. Косінов, П. Г. Лузан, Ю. В. Мачок ] ; М-во освіти України, Кіровоград. держ. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобудування. - Кіровоград : КДТУ, 2002. – 70 с.