Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни “Алгоритми та методи обчислень” для студентів денної форми навчання за спеціальностями 6.050102/123 “Комп’ютерна інженерія”, 6.170103 “Управління інформаційною безпекою»”, 125 “Кібербезпека”

Loading...
Thumbnail Image

Date

2016

Authors

Петренюк, В. І.
Petrenuk, V.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

Обчислювальна математика - це наука за допомогою якої вирішуються завдання фізики, яка проникла в хімію, біологію, економіку, медицину, соціологію та інші науки. Ця наука використовує як математику, так і інформатику, а іноді і знання розглянутої предметної області. Підходи і методи обчислювальної математики своєрідні і красиві, а сама ця наука давно вже стала самостійною дисципліною, досліджуваної у всіх університетах світу.

Description

Keywords

обчислювальна математика, алгоритми, методи обчислень

Citation

Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни “Алгоритми та методи обчислень” для студентів денної форми навчання за спеціальностями 6.050102/123 “Комп’ютерна інженерія”, 6.170103 “Управління інформаційною безпекою»”, ”125 “Кібербезпека” / [уклад. В. І. Петренюк]. - Кропивницький : КНТУ, 2016. - 16 с.