Основи енергоменеджменту в АПК

Loading...
Thumbnail Image

Date

2015

Authors

Голик, О. П.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

Наведені методичні рекомендації до виконання самостійної роботи є складовою частиною дисципліні «Основи енергоменеджменту в АПК» для студентів, які навчаються за напрямом 6.100101 «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі». Студент повинен ознайомитись з проблемами вибору та обґрунтування більш раціонального типу енергоносіїв, інвестування та фінансування в енергозбереженні, енергетичного навантаження підприємства, питаннями інформаційного забезпечення енергоменеджменту. В даних методичних вказівках для виконання самостійної роботи наведено перелік тем, які студенти повинні опанувати самостійно, та короткі теоретичні відомості.

Description

Keywords

енергозбереження, енергоменеджмент, агропромисловий комплекс, енергетичний ресурс, капіталоскладення, економічна ефективність

Citation

Основи енергоменеджменту в АПК: метод. вказівки до викон. самост. роботи для студ. ден. форми навч. за напрямом підготовки 6.100101 «Енергетика та електротехнічні системи в агропромисловому комплексі» / [уклад. О. П. Голик] ; М-во освіти і науки України, Кіровоград. нац. техн. ун-т . – Кіровоград : КНТУ. - 2015. - 16 с.