Оцінка діяльності підприємства та його підрозділів

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017

Authors

Добріна, А. Н.
Запірченко, Л. Д.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

У посібнику розглядаються методичні аспекти основних проблемних питань оцінки діяльності підприємств та його підрозділів, засвоєння яких сприятиме майбутнім фахівцям більш ґрунтовно засвоїти теоретичні положення даної дисципліни, набути практичних навичок у проведенні розрахунків, пов’язаних з оцінкою діяльності підприємства та його підрозділів, виявленням резервів у діяльності та обґрунтуванням шляхів їх використання з метою підвищення ефективності виробництва. Посібник призначений надати допомогу студентам економічних спеціальностей у практичному засвоєнні теоретичних знань з курсу «Оцінка діяльності підприємств та його підрозділів».

Description

Keywords

практичне заняття, фінансовий стан підприємства, фінансовий результат діяльності підприємства, витрати виробництва, реалізація продукції, основні засоби, нематеріальний актив, матеріальні ресурси, трудові ресурси

Citation

Добріна, А. Н. Оцінка діяльності підприємства та його підрозділів : навч.-метод. посіб. / А. Н. Добріна, Л. Д. Запірченко ; за ред. А. Н. Добріної ; Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2017. – 150 с.