Енергоефективний електропривод у промисловості та сільському виробництві

Loading...
Thumbnail Image

Date

2016

Authors

Плєшков, С. П.
Серебренніков, С. В.
Плешков, С. П.
Серебренников, С. В.
Pleshkov, S.
Serebrennikov, S.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

РВЛ КНТУ

Abstract

У навчальному посібнику розглянуто основні принципи побудови систем управління промисловими та сільськогосподарськими машинами й агрегатами на базі енергоефективних електроприводів і засобів автоматизації. Викладено основи електроприводу, принципи дії та особливості його розрахунку. Подано заходи з підвищення рівня енергофективності на стадії проектування та під час експлуатації електромеханічних систем. Наведено приклади заощадження електричної енергії та побудови автоматизованих електромеханічних систем для основних технологічних процесів промислового та сільськогосподарського виробництва. Для студентів, магістрантів та аспірантів електроенергетичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також інженерно-технічних працівників, які займаються проектуванням та експлуатацією електромеханічних систем й електроенергетичного устаткування.

Description

Keywords

електропривод, енергоефективність, системи управління електроприводом, energy motor, energy efficiency, electric control system, электропривод, системы управления электроприводом, энергоэффективность

Citation

Плєшков, С. П. Енергоефективний електропривод у промисловості та сільськогосподарському виробництві: навч. посіб. / Плєшков С. П, Серебренніков С. В. – Кіровоград: КНТУ, 2016. – 156 с.