Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5969
Назва: Технічне забезпечення допустимої похибки ідентифікації розрідження пульпи при подрібненні пісків двоспірального класифікатора
Інші назви: Техническое обеспечение допустимой погрешности идентификации разжижения пульпы при измельчении песков двухспирального классификатора
Technical support of the permissible error of identification of pulp liquefaction during grinding of sand of a double-helix classifier
Автори: Кондратець, В. О.
Кондратец, В. А.
Kondratets, V.
Мацуй, А. М.
Мацуй, А. Н.
Matsui, A.
Ключові слова: похибка
ідентифікація
розрідження
пульпа
подрібнення
піски класифікатора
Дата публікації: 2014
Видавництво: КНУ
Бібліографічний опис: Кондратець, В. О. Технічне забезпечення допустимої похибки ідентифікації розрідження пульпи при подрібненні пісків двоспірального класифікатора / В. О. Кондратець , А. М. Мацуй // Вісник Криворізького національного університету: зб. наук. пр. - 2014. - Вип. 37. - С. 59-63.
Короткий огляд (реферат): Розглянута технічна реалізація засобу ідентифікації співвідношення тверде/рідке у кульовому млині, що подрібнює піски двоспірального класифікатора, приведені результати його експериментального дослідження. Рассмотрена техническая реализация средства идентификации соотношения твердое/жидкое в шаровой мельнице, которая измельчает пески двуспирального классификатора, приведены результаты его экспериментального исследования. Examined a means of identifying the technical realization ratio solid / liquid in a ball mill, which grinds sands double stranded classifier, the results of an experimental study.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/5969
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kondratets_Matsui.pdf430,42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.