The impact of grant support from the European Union for the development of small business in Ukraine

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017-01-25

Authors

Kotenko, T.
Котенко, Т. М.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

НаУКМА

Abstract

Важливим напрямком економічних реформ в Україні стає створення сприятливих умов для малих та середніх підприємств, які залишаються одним з найбільш ефективних способів рішення пріоритетних соціально-економічних проблем на рівні регіону та держави. На сьогодні в Україні суб'єкти малого та середнього бізнесу отримують підтримку від участі у ряді міжнародних Європейських програм. Консорціум EEN, що створений в Україні постійно інформує про можливості програми Горизонт 2020, COSME та інші проекти підтримки малого бізнесу. Окрім того, діяльність НКП Н2020 за напрямом МСП сприяє участі суб'єктів підприємницької діяльності у сумісних дослідженнях та інноваціях (RIA, IA) на партнерських умовах.

Description

Keywords

розвиток малого та середнього бізнесу, підтримка МСП, програми Європейського Союзу, COSME, H2020, Enterprise Europe Network, EU4Business

Citation

Kotenko, T. The impact of grant support from the European Union for the development of small business in Ukraine / T. Kotenko // Фінансово-економічний та суспільний світовий розвиток: сучасні тренди і перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 25 січ. 2017 р. – К., 2017. – С. 61-63.