Презентації

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 5 of 5
  • Item
    ORCID ID. Переваги та реєстрація
    (2016) Євміна, В. В.
    У презентації розглянуто практику використання ідентифікатору ORCID у міжнародних наукометричних базах та в Україні. Надано рекомендації щодо реєстрації профілю науковця, заповнення інформацією та інтеграції з профілями в Scopus та WoS, університетським репозиторієм.
  • Item
    Основи бібліографічного опису документів
    (Бібліотека КНТУ, 2016) Саганенко, Л. П.
    Бібліографічний опис повинний відповідати ДСТУ 7.1: 2006 "Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання". Він є базовим для системи стандартів зі складання бібліографічного опису. Дана презентація створена на допомогу студенту і науковцю.
  • Item
    Як обрати якісний журнал для публікації
    (2016) Євміна, В. В.
    В презентації розглянуто питання вибору якісного журналу для публікації та алгоритм пошуку фахових журналів в наукометричних базах даних Web of Science (Thomson Reuter), Scopus (Elsevier), Google Scholar, eLibrary.ru.
  • Item
    Пошукова платформа Google Академія
    (2013) Найдьонова, О. О.
    Розглянуто процедуру реєстрації в наукометричній базі даних Google Scholar. Викладено методики пошуку та перегляду необхідної інформації, створення профілю науковця в Google Академії.
  • Item
    Краєзнавча діяльність бібліотек : екологічні проблеми Кіровоградщини
    (2014) Найдьонова, О. О.
    Метою презентації є формування екологічної культури студентської та учнівської молоді, заохочення їх до самостійної роботи у цій галузі. Представлений фотозвіт з першої екологічної конференції "Світ очима еколога" та фотоконкурсу "Дивосвіт поряд з нами".