Кіровоградщина – 2025 : пріоритети і можливості розвитку

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017

Authors

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Ексклюзив-Систем

Abstract

Збірник містить матеріали очної та заочної участі у науково-практичній конференції “Кіровоградщина – 2025: пріоритети і можливості розвитку”, яка відбулась 7 червня 2017 року у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті. У доповідях розглянуто наукові й практичні проблеми формування та розвитку людського капіталу у світі, в Україні та у Кіровоградській області у довгостроковій перспективі. Висвітлено перспективи формування інноваційно-інтегрованих структур як чинника розвитку людського капіталу регіону, демографічні та міграційні тенденції, стан та динаміку розвитку ринку праці та зайнятості населення, ринку освітніх послуг ВНЗ в умовах формування інноваційної моделі економіки. Визначено пріоритети інноваційно-інвестиційного розвитку Кіровоградської області у промисловості, агропромисловому комплексі, сферах екології та охорони здоров’я, туризму, житлово-комунального господарства, розвитку транспортної інфраструктури, малого бізнесу, питання енергозбереження та енергоефективності, аудиту, зовнішньоекономічної діяльності, активізації державно-приватного партнерства.

Description

Keywords

людський капітал, зайнятість населення, ринок праці, якість життя, енергоефективність, енергозбереження, розвиток малого підприємництва, облік, оподаткування, рекреаційний потенціал регіону, розвиток туризму

Citation

Кіровоградщина – 2025 : пріоритети і можливості розвитку : наук.-практ. конф., 07 черв. 2017 року, м. Кропивницький : зб. тез доп. / Кіровоград. обл. держ. адмін., Центральноукраїн. нац. техн. ун-т ; редкол. : А. О. Коломійцев, О. М. Левченко (відп. за вип.), Н. А. Рахуба [та ін.]. - Кропивницький : Ексклюзив-Систем, 2017. - 224 с.