Спосіб зміни величини зазору між пуансоном та матрицею розділового штампа

Loading...
Thumbnail Image

Date

2007

Authors

Мірзак, В. Я.
Боков, В. М.
Mirzak, V.
Bokov, V.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Український інститут інтелектуальної власності

Abstract

Спосіб зміни величини зазору між пуансоном та матрицею розділового штампа, який відрізняється тим, що при виготовленні й у процесі експлуатації штампа пуансон нагрівають до потрібної температури, що не перевищує температуру низького відпускання для його матеріалу, а матрицю охолоджують до потрібної температури, яка не досягає межі холодноламкості для її матеріалу. A method for changing the gap between a punch and a die matrix, which is characterized in that, during manufacture and during operation of the die, the punch is heated to the desired temperature not exceeding the low tempering temperature for its material, and the matrix is cooled to the desired temperature without reaching the cold- her material.

Description

Бібліографічні дані до патенту на корисну модель № 25571 знаходяться за адресою http://base.uipv.org/searchINV/search.php?action=viewdetails&IdClaim=89363

Keywords

Citation

Пат. 25571 Україна, МПК В21D 28/00. Спосіб зміни величини зазору між пуансоном та матрицею розділового штампа / В. Я. Мірзак, В. М. Боков; заявник і патентовласник Кіровоград. нац. техн. ун-т. – № u200704155; заявл. 16.04.2007; опубл. 10.08.2007; Бюл. № 12. – 3 с.