Облікова політика

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017

Authors

Давидов, Г. М.
Савченко, В. М.
Пальчук, О. В.
Смірнова, І. В.
Кононенко, Л. В.
Рузмайкіна, І. В.
Смірнова, Н. В.
Крячко, В. Г.
Гай, О. М.
Бурлака, Ю. М.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Ексклюзив-Сисем

Abstract

У посібнику розглянуто нормативно-законодавче забезпечення та методологічні основи облікової політики організацій, управлінські та галузеві аспекти формування облікової політики, методичні засади обгрунтування та оптимізації облікової політики за видами діяльності такими як: інноваційна, природоохоронна, зовнішньоекономічна. У посібнику за темами надано питання та тести для самоконтролю, проблемна тематика для робіт творчого характеру. Навчальний посібник може бути корисним для студентів при вивченні дисциплін: «Облікова політика», «Бухгалтерський облік», «Фінансовий облік», «Організація бухгалтерського обліку». Засвоєння викладеного у посібнику матеріалу дозволить забезпечити набуття студентами навичок критичної оцінки діючої на підприємстві облікової політики та її оптимізації, що дозволяє використовувати посібник для підготовки курсових та дипломних робіт. Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей. Посібник також рекомендується застосовувати в процесі підвищення кваліфікації працівників в сфері бухгалтерського обліку.

Description

Keywords

облікова політика, державний сектор економіки, обліково-економічна служба, соціальні витрати, загальновиробничі витрати, основні засоби, незавершене виробництво, маркетингово-збутова діяльність, інноваційна діяльність, природоохоронна діяльність, зовнішньо економічна діяльність, ресторанне господарство, цукробурякове виробництво

Citation

Облікова політика : навч. посіб. / [ Г. М. Давидов, В. М. Савченко, О. В. Пальчук та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Давидова. - 2-ге вид., перероб. і доп. - Кропивницький : Ексклюзив-Систем, 2017. - 364 с.