Бухгалтерський облік та регламентування інформаційного забезпечення підприємницької діяльності

Loading...
Thumbnail Image

Date

2017

Authors

Пальчук, О. В.
Рузмайкіна, І. В.
Давидов, Г. М.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Євгенія плюс

Abstract

У посібнику детально розглянуто теоретичні та методологічні основи бухгалтерського обліку та питання його нормативно-законодавчого регламентування. Посібник «Бухгалтерський облік та регламентування інформаційного забезпечення підприємницької діяльності» побудований відповідно до затвердженого навчального плану підготовки фахівців спеціальності «Облік і оподаткування» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і містить навчально-методичні матеріали до вивчення двох дисциплін. Розділ 1 посібника охоплює зміст дисципліни «Бухгалтерський облік (загальна теорія)». Розділ 2 посібника включає питання змісту дисципліни «Регламентування інформаційного забезпечення підприємницької діяльності». У посібнику за темами надано питання та тести для самоконтролю, а також проблемна тематика та рекомендована література для робіт творчого характеру. Навчальний посібник може бути корисним для студентів при вивченні інших дисциплін: «Облікова політика», «Організація бухгалтерського обліку», «Фінансовий облік» тощо. Посібник рекомендується застосовувати для студентів вищих навчальних закладів всіх економічних спеціальностей, також він може бути використаний аспірантами, викладачами в навчальному процесі та для підвищення кваліфікації працівників сфери бухгалтерського обліку.

Description

Keywords

функції бухгалтерського обліку, предмет бухгалтерського обліку, метод бухгалтерського обліку, баланс, рахунки, подвійний запис, класифікація рахунків, подвійний запис, документація, інвентаризація, калькуляція, оцінка, державне регулювання обліку, регламентування обліку, рівні регламентування, регламентування звітності, облікова політика, види регламентування

Citation

Бухгалтерський облік та регламентування інформаційного забезпечення підприємницької діяльності : навч. посіб. / [О. В. Пальчук, І. В. Рузмайкіна] ; за ред. Г. М. Давидова. - Кропивницький : Євгенія плюс, 2017. - 340 с.