Енергетичний моніторинг та оптимізація СЕП. Самостійні роботи

Loading...
Thumbnail Image

Date

2018

Authors

Голик, О. П.
Волков, І. В.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Дані методичні вказівки містять перелік тем для самостійного опрацювання, які включають в себе питання методи оптимізації в системах електропостачання; розв’язання задач лінійного цілочисельного програмування в енергетиці; нелінійного програмування в енергетиці; особливості розв’язання задач стохастичного програмування та теорії ігор в енергетиці та застосування методів статистичного аналізу в енергетиці АПК.

Description

Метою дисципліни є формування у студентів знань основних понять у сфері енергетичного моніторингу та оптимізації систем електропостачання, теорії оптимізації задач електропостачання, методів розв’язання задач оптимізації систем електропостачання. Курс розглядає інформаційні системи енергетичного моніторингу споживання енергетичних ресурсів у різних сферах. Згідно робочого навчального плану спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» спеціалізація «Енергетика та автоматика аграрного комплексу») для вивчення даної дисципліни передбачено третину годин для самостійного опрацювання. Таким чином студент повинен самостійно опанувати третину матеріалу з дисципліни «Енергетичний моніторинг та оптимізація СЕП» та оформити його у вигляді самостійної роботи, згідно вимог.

Keywords

енергетичний менеджмент, енергетичний моніторинг, оптимізація, електропостачання, статистичний аналіз, програмування

Citation

Енергетичний моніторинг та оптимізація СЕП : метод. вказ. до викон. самостійної роботи для студ. денної та заоч. форми навч. за напрямом підготовки 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / [уклад. : О. П. Голик, І. В. Волков] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. автоматизації вироб. процесів. – Кропивницький : ЦНТУ, 2018. - 32 с.