Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/7677
Назва: Асортимент і контроль якості сирокопчених ковбас
Інші назви: Assortment and quality control of smoked sausages
Автори: Яковенко, Р. В.
Yakovenko, R.
Луценко, Т. М.
Lutzenko, T.
Ключові слова: ковбасні вироби
харчування
переробка м’яса
контроль якості
sausage products
food
meat processing
quality control
Дата публікації: 2015
Видавництво: Кіровоград : видавець Лисенко В. Ф.
Бібліографічний опис: Яковенко, Р. В. Асортимент і контроль якості сирокопчених ковбас / Р. В. Яковенко, Т. В. Луценко // Розвиток економічної думки : зб. наук. праць. – Кіровоград : видавець Лисенко В. Ф. – 2015. – Вип. 8. – С. 134–146.
Короткий огляд (реферат): Розкрито зміст товарної групи „сирокопчені ковбаси”. Проаналізовано її роль у структурі харчування населення, визначено підходи до складання асортименту та контролю якості сирокопчених ковбас. The content of the commodity group "smoked sausages" is disclosed. Its role in the nutrition structure of the population has been analyzed, approaches to the assortment and quality control of smoked sausages have been determined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/7677
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
330pdf.PDF446,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.