Наскрізна програма виробничих практик і методичні вказівки для студентів І-VІ курсів напряму 6.090701. «Електротехніка та електротехнології»; спеціальностей: 8.05070103 «Електротехнічні системи електроспоживання», 8.0507108 «Енергетичний менеджмент»

Loading...
Thumbnail Image

Date

2013

Authors

Плєшков, П. Г.
Козловський, О. А.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

Метою виробничої практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування в них, на базі одержаних у Центральноукраїнському національному технічному університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час експлуатації, проектування і монтажу систем електропостачання промислових підприємств та сільського господарства, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх в практичній діяльності. Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного і достатнього обсягу практичних навичок і умінь, що відповідають кваліфікаційним рівням «бакалавр» і «магістр».

Description

Keywords

виробнича практика, база практики, робоча професія, щоденник практики

Citation

Наскрізна програма виробничих практик і методичні вказівки для студентів І-VІ курсів напряму 6.090701. «Електротехніка та електротехнології»; спеціальностей: 8.05070103 «Електротехнічні системи електроспоживання», 8.0507108 «Енергетичний менеджмент» / [уклад. П. Г. Плєшков, О. А. Козловський] ; М-во освіти і науки України, Кіровоград. нац. техн. ун-т. – Кіровоград: КНТУ, 2013. – 73 с.