Наскрізна програма виробничих практик і методичні вказівки для студентів І-VІ курсів напряму 6.090701. «Електротехніка та електротехнології»; спеціальності 8.05070103 «Електротехнічні системи електроспоживання»

Loading...
Thumbnail Image

Date

2015

Authors

Плєшков, П. Г.
Козловський, О. А.
Солдатенко, В.П.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

КНТУ

Abstract

Метою виробничої практики є оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі їх майбутньої професії, формування в них, на базі одержаних у Кіровоградському національному технічному університеті знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час експлуатації, проектування і монтажу систем електропостачання промислових підприємств та сільського господарства, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх в практичній діяльності. Практика студентів передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного і достатнього обсягу практичних навичок і умінь, що відповідають кваліфікаційним рівням «спеціаліст» і «магістр».

Description

Keywords

виробнича практика, база практики, наукова практика, щоденник практики

Citation

Наскрізна програма виробничих практик і методичні вказівки для студентів І-VІ курсів напряму 6.090701. «Електротехніка та електротехнології»; спеціальності 8.05070103 «Електротехнічні системи електроспоживання» / [уклад.: П. Г. Плєшков, О. А. Козловський, В. П. Солдатенко] ; М-во освіти і науки України, Кіровоград. нац. техн. ун-т. – Кіровоград: КНТУ, 2015. – 90 с.