Технологія зведення спеціальних будівель і споруд. Практичні роботи

Loading...
Thumbnail Image

Date

2023

Authors

Джирма, С. О.
Dzhyrma, S.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Методичні вказівки призначені для виконання практичних робіт з курсу "Технологія зведення спеціальних будівель і споруд". Мета виконання практичних робіт з курсу полягає у набуті студентами знань для вибору і впровадження ресурсозберігаючих варіантів технології будівельних процесів, застосування сучасних методів будівництва тощо. Для реалізації цієї мети студенти під час виконання завдань проробляють елементи технологічного проектування, встановлюють структуру виробничих процесів, вибирають методи виконання робіт і засоби механізації, обчислюють параметри будівельних процесів, знайомляться з практикою виконання технологічних операцій. Структура та зміст практичних робіт будуються на основних будівельних технологічних процесах, що складають найбільш питому вагу у загальному обсязі будівельних робіт.

Description

Keywords

технологія будівництва, пальовий фундамент, монолітні конструкції, вибір монтажних кранів, монтаж будівельних конструкцій, вантажозахватні пристосування, бетонування

Citation

Технології зведення будівель і споруд агропромислового комплексу : методичні вказівки до виконання практичних робіт : для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 - Будівництво та цивільна інженерія всіх форм навчання / [уклад. С. О. Джирма] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т. – Кропивницький : ЦНТУ, 2023. – 70 с.