Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсів «Технологія механізованих робіт в рослинництві» та «Машиновикористання в рослинництві»

Loading...
Thumbnail Image

Date

2018

Authors

Сало, В. М.
Лещенко, С. М.
Петренко, Д. І.
Васильковський, О. М.
Лузан, П. Г.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

У результаті виконання практичних завдань студенти засвоюють особливості проектування технологічних процесів в рослинництві з метою отримання максимальних врожаїв із мінімальними витратами та забезпечуючи збереження родючості ґрунтів; загальні засади розв’язання актуальних завдань комплексної механізації аграрного виробництва, ефективного використання ресурсів та управління виробничими процесами, проектування експлуатаційного і технологічного регламентів з урахуванням умов господарств.

Description

Keywords

технологія механізованих робіт в рослинництві, машиновикористання в рослинництві, агроінженерія, галузеве машинобудування, тяговий баланс трактора, машинно-тракторний агрегат, МТА, кінематичні характеристики, експлуатаційні показники, комплектування тракторних транспортних агрегатів

Citation

Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсів «Технологія механізованих робіт в рослинництві» та «Машиновикористання в рослинництві» : для студент. спец. 208 «Агроінженерія» та 133 «Галузеве машинобудування» / [уклад. : В. М. Сало, С. М. Лещенко, Д. І. Петренко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. с.-г. машинобуд. – Кропивницький : ЦНТУ, 2018. – 170 с.