Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/8216
Title: Особливості формування облікової політики підприємств ресторанного господарства малого бізнесу
Other Titles: Features of formation of the accounting policy of enterprises of restaurant business of small business
Authors: Смірнова, Н. В.
Smirnova, N.
Keywords: облікова політика
ресторанне господарство
accounting policy
restaurant economy
Issue Date: 2007
Publisher: Економічна думка
Citation: Смірнова, Н. В. Особливості формування облікової політики підприємств ресторанного господарства малого бізнесу. / Н. Смірнова // Становлення облікової політики в Україні: зб. тез доп. Всеукр. наук. конф., 18-19 травня 2007 р. - Тернопіль: Економічна думка, 2007. - С. 199- 200.
Abstract: Наведено групи елементів облікової політики підприємств ресторанного господарства та зазначено доцільні для малих піджприємств ресторанного господарства
URI: http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/8216
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри бухгалтерського обліку

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тернопіль 2007, Смірнова НВ.pdf209,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.