Патенти кафедри КБ та ПЗ

Permanent URI for this collection

Browse

Recent Submissions

Now showing 1 - 3 of 3
  • Item
    Установка безперервної дії для завантаження сипких матеріалів у клапанні мішки
    (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2021) Оришака, О. В.; Кравцова, Г. В.; Кравцов, А. О.; Оришака, В. О.
    Винахід відноситься до пакування сипких матеріалів у клапанні мішки і може бути використаним у будівельній, хімічній та інших галузях господарства, а також в агропромисловості та на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів.
  • Item
    Установка для завантаження сипких матеріалів у клапанні мішки
    (ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, 2019-09-25) Оришака, О. В.; Кравцова, Г. В.; Кравцов, А. О.
    Винахід відноситься до пакування сипких матеріалів у клапанні мішки і може бути використаним в агропромисловості, будівельній, хімічній і інших галузях господарства, а також на підприємствах, які здійснюють фасування сипких матеріалів.
  • Item
    Система рідинного охолодження тепловиділяючих електронних компонентів
    (Український інститут інтелектуальної власності, 2018) Оришака, О. В.; Oryshaka, O.
    Система рідинного охолодження тепловиділяючих електронних компонентів, що містить заповнений теплоносієм циркуляційний контур, який включає теплообмінник (водоблок), зовнішній теплообмінник (радіатор) та канали руху рідини, яка відрізняється тим, що в циркуляційний контур послідовно включений п'єзоелектричний насос або інший безприводний пристрій для переміщення рідини. The system of liquid cooling of the heat dissipation electronic components containinga circulating circuit filled with a coolant, which includes a heat exchanger (a water column), external heat exchanger (radiator) and fluid flow channels, which differs from that in the circulating circuit is a continuous piezoelectric pump or other non-driven pump Liquid transfer device.