Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “Технології розробки алгоритмів” для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.050102 та 123 “Комп’ютерна інженерія”, 6.170103 та 125 “Кібербезпека”

Loading...
Thumbnail Image

Date

2018

Authors

Гермак, В. С.
Germak, V. S.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

Методичні вказівки вміщують теоретичний матеріал, приклади та рекомендації по технологіям розробки алгоритмів. Приводяться контрольні питання та завдання для виконання лабораторних робіт з дисципліни “Технології розробки алгоритмів”. The guidelines provide theoretical material, examples and recommendations for the technology of developing algorithms. Control questions and tasks for laboratory work on discipline "Technologies of algorithms development" are given.

Description

Keywords

рекурсія, алгоритми, сортування, дерева, хешування, recursion, algorithms, sorting, trees, hashing

Citation

Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни “Технології розробки алгоритмів” для студентів денної та заочної форми навчання спеціальностей 6.050102 та 123 “Комп’ютерна інженерія”, 6.170103 та 125 “Кібербезпека” / [уклад. В. С. Гермак] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. кібербезпеки та прог. забезпеч. – Кропивницький : ЦНТУ, 2018. – 60 с.