Методичні вказівки загальні вимоги по оформленню та змісту кваліфікаційного проекту

Loading...
Thumbnail Image

Date

2020

Authors

Плєшков, П. Г.
Гарасьова, Н. Ю.
Сіріков, О. І.
Котиш, А. І.

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

ЦНТУ

Abstract

В методичних вказівках наведені загальні положення по підготовці бакалаврів, вимоги до кваліфікаційних проектів на здобуття кваліфікації бакалавра, правила оформлення та порядок захисту.

Description

Дані методичні рекомендації базуються на Положенні Міністерства освіти і науки України про підготовку бакалаврів у закладах освіти IV рівня, стандарті вищої освіти за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та враховують специфіку підготовки фахівців на кафедрі електротехнічних систем та енергетичного менеджменту факультету автоматики та енергетики Центральноукраїнського національного технічного університету.

Keywords

кваліфікаційний бакалаврський проект, освітньо-професійна програма, оформлення кваліфікаційного проекту

Citation

Методичні вказівки загальні вимоги по оформленню та змісту кваліфікаційного проекту : для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / [уклад. : П. Г. Плєшков, Н. Ю. Гарасьова, О. І. Сіріков, А. І. Котиш] ; М-во освіти і науки України, Центральноукраїн. нац. техн. ун-т, каф. електротехн. систем та енергетичного менеджменту. - Кропивницький : ЦНТУ, 2020. – 62 с.