Оборотні активи підприємства: фактори впливу та їх характеристика - Махоріна, В. С.; Попов, В. М.; Mahorina, V.; Popov, V. (КНТУ, 2011)
У статті досліджено систему чинників впливу на оборотні активи підприємства, розкрито їх зміст та здійснено групування за ступенем впливу. In article it is investigated system of factors of influence on the werewolf enterprise actives, it is opened their essence and it is carried out grouping behind influence degree.
Turnaround actives of the enterprise: factors of influence and their characteristic
Keywords: оборотні активи; фактори впливу; чинники зовнішнього середовища; чинники внутрішнього середовища; характеристика оборотних активів