Установка безперервної дії для завантаження сипких матеріалів у клапанні мішки - Оришака, О. В.; Гончаров, В. В.; Оришака, В. О.; Артюхов, А. М.; Oryshaka, O.; Honcharov, V.; Oryshaka, V.; Artiukhov, A. (My University, 2012)
Установка безперервної дії для завантаження сипких матеріалів у клапанні мішки містить бункер, клапан, матеріалопровід, постачальний пристрій, вивантажувальне пристосування, завантажувальне пристосування, системи автоматики і аспірації. В каналі матеріалопроводу встановлений стабілізатор потоку сипкого матеріалу, який виконаний у вигляді лійки. Співвідношення відстані від вихідного отвору бункера до місця установки стабілізатора до діаметра каналу матеріалопровода знаходиться в межах 0,8-1,2, а площадки вхідного і вихідного отворів стабілізатора - в межах 2...3. Установка непрерывного действия для загрузки сыпучих материалов в клапанные мешки содержит бункер, клапан, материалопровод, подающее устройство, разгрузочное приспособление, загрузочное приспособление, системы автоматики и аспирации. В канале материалопровода установлен стабилизатор потока сыпучего материала, который выполнен в виде воронки. Соотношение расстояния от выходного отверстия бункера к месту установки стабилизатора к диаметру канала материалопровода находится в пределах 0,8-1,2, а площадки входного и выходного отверстий стабилизатора - в пределах 2 ... 3. A plant for continuous loading bulk materials into valve bags comprises a hopper, a valve, a product line, a feeding device, an unloading device, a loading device, systems of control and aspiration. In the channel of product line a stabilizer of flow of bulk material is installed, which is designed as a funnel. The ratio of the distance from the hopper outlet to the place of installation of the stabilizer to the diameter of the channel of product line is within 0.8-1.2, and the places of inlet and outlet holes - within 2 ... 3.
Keywords: стабілізатор потоку сипкого матеріалу; стабилизатор потока сыпучего материала; bulk material flow stabilizer