Якість освітніх послуг – як основний чинник конкурентоспроможності держави - Жеребченко, Т. І. (ПВНЗ УЕПВ, 2012)
В статті визначено чинники, що впливають на конкурентоспроможність ЗНЗ на ринку освітніх послуг. Досліджено вплив якісної освіти на якість кінцевого продукту ЗНЗ. Процес навчання людини розподілено на чотири етапи успішне проходження кожного етапу залежить від результативності праці вчителів. Factors that influence on the competitiveness of ЗНЗ at the market of educational services are certain in the article. Influence of quality education is investigational on quality of finish good of ЗНЗ. The process of studies of man is up-diffused on four stages the successful passing of every stage depends on effectiveness of labour of teachers.
Keywords: якість освітніх послуг; конкурентоспроможність; освітньо-кваліфікаційний рівень вчителів; матеріально-технічна база ЗНЗ; quality of educational services; competitiveness; educationally-qualifying level of teachers; material and technical base of schools