Спосіб складання ротора газотурбінного двигуна - Кондратюк, Е. В.; Бобир, М. І.; Пейчев, Г. І.; Тітов, В. А.; Тривайло, М. С.; Філімоніхін, Г. Б.; Kondratiuk, E.; Bobyr, M.; Peichev, H.; Titov, V.; Tryvailo, M.; Filimonikhin, H. (My University, 2008)
Корисна модель відноситься до машинобудування, а саме, до виготовлення газотурбінних двигунів переважно з барабанно-дисковою конструкцією ротора і може бути використана в авіаційній і суднобудівній промисловостях та газотранспортуючих системах.
Method for assemblage of rotor of gas-turbine motor
Keywords: типові техпроцеси; складання роторів; ротори барабанно-дискової конструкції; газотурбінні двигуни; typical technological processes; assembling of rotors; rotors of drum-disk construction; gas-turbine engines